Welkom bij Medi Voetzorg

ZORG VOOR UW VOETEN KOM NAAR MEDI VOETZORG

Pedicure voor de Zaanstreek,
Wormerland en omstreken

img-foot minilogo

Pedicure Castricum

Welkom bij Pedicure Castricum Heeft u pijn bij het lopen of zijn uw nagels van uw tenen en/ of handen aan extra verzorging toe? Kom dan naar Medi VoetZorg. Mijn naam is Petra Baas. Als basispedicure en medisch pedicure, kan ik met mijn kennis en ervaring uw voetproblemen met zorg deskundig behandelen.

Pedicure Castricum : wat is het doel?

Bij Pedicure Medi VoetZorg wordt uw voetprobleem behandeld met als doel dat het lopen weer pijnvrij zal worden en/of dat u met de gerepareerde nagels weer prettig in open schoenen durft te lopen.

Pedicure Castricum : waar kan ik mee terecht?

Heeft u pijn bij het lopen door een likdoorn, ingroeiende nagel , eelt op pijnlijke en zichtbare plaatsen, wonden, vergroeide tenen, pijnlijke plekken op of onder uw voet dan is een pedicurebehandeling iets voor u. Heeft u extra verzorging of reparatie aan de nagel nodig door een afgebroken nagel-, schimmelnagel en/of gespleten nagel ook dan kunt u terecht bij Medi VoetZorg.

Pedicure Castricum : ook ambulant bij u op locatie

Als ambulant pedicure kom ik bij u thuis de voetbehandeling doen. Per 15 maart bent u van harte welkom bij mijn pedicurepraktijk te Castricum. Daarnaast blijf ik ambulant werken wanneer u niet naar Castricum kunt komen.
Pedicure Castricum : wat voor behandelingen
Pedicure Castricum heeft verschillende behandelingen. Naast de pedicure basisbehandeling kan ik een beschadigde en/of schimmelnagel repareren tot een normaal uitziende nagel . Een manicurebehandeling van de handen behoort ook tot de mogelijkheden. De behandelingen zullen zich gaan uitbreiden na het behalen van mijn medisch pedicure diploma.
Pedicure Castricum : Wat kost het?
Pedicure Castricum is betaalbaar voor iedereen. Voor € 28,50 kunt u met de basisbehandeling uw voetproblemen laten behandelen. Als u het combineert met een tweede behandeling dan krijgt u korting. U kunt ook alleen voor uw eelt, ingroeiende nagel of likdoorn komen dan betaald u € 15,00. Bij Medi Voetzorg kunt u terecht op woensdag en donderdag van 8.45 tot 16.30 Op andere dagen of in de avond is altijd bespreekbaar. U kunt een afspraak maken via de