Welkom bij Medi Voetzorg

ZORG VOOR UW VOETEN KOM NAAR MEDI VOETZORG

Pedicure voor de Zaanstreek,
Wormerland en omstreken

img-foot minilogo
Welkom bij Pedicure Wormer. Mijn naam is Petra Baas. Als basispedicure en medisch pedicure, kan ik met mijn kennis en ervaring uw voetproblemen met zorg deskundig behandelen. Heeft u pijn tijdens het lopen of zitten aan uw voeten en/of durft u niet meer in open schoenen vanwege uw beschadigde nagels, kom dan naar Medi VoetZorg voor de behandeling die bij u past.

Pedicure Wormer: wat voor behandeling?

Bij Pedicure Wormer wordt uw voetprobleem behandeld met als doel dat het lopen weer pijnvrij zal worden en/of dat u met de gerepareerde nagels weer prettig in open schoenen durft te lopen. Daarnaast geef ik advies mee om eventuele voetproblemen voor te zijn.

Pedicure Wormer: Waar kan ik mee terecht?

Denk bij pijn tijdens het lopen of zitten aan: likdoorns, ingroeiende nagel , eelt op pijnlijke en zichtbare plaatsen, wonden, vergroeide tenen, pijnlijke plekken op of onder uw voet. Bij extra verzorging aan de nagel kunt u denken aan: een afgebroken nagel-, schimmelnagel en/of gespleten nagel. Met deze klachten bent u bij Medi VoetZorg op het juiste adres.

Pedicure Wormer: ook ambulant bij u op locatie

Als ambulant pedicure kom ik bij u thuis de voetbehandeling doen. Naast de pedicurepraktijk te Assendelft, ben ik ambulant werker wanneer u niet naar Assendelft kunt komen.
Pedicure Wormer: wat voor behandelingen?
Pedicure Wormer heeft verschillende behandelingen. Naast de pedicure basisbehandeling kan ik een beschadigde en/of schimmelnagel repareren tot een normaal uitziende nagel . Een manicurebehandeling van de handen behoort ook tot de mogelijkheden.
Pedicure Wormer: wat voor behandelingen?
Pedicure Wormer is betaalbaar voor iedereen. Voor € 28,50 kunt u met de basisbehandeling uw voetproblemen laten behandelen. Als u het combineert met een tweede behandeling dan krijgt u korting. U kunt ook alleen voor uw eelt, ingroeiende nagel of likdoorn komen dan betaald u € 15,00. Bij Pedicure Medi VoetZorg kunt u terecht op woensdag en donderdag van 8.45 tot 16.30 Op andere dagen of in de avond is altijd bespreekbaar. U kunt een afspraak maken via de